Jij & de Gouden Eeuw

Verdiepend programma over de 17de eeuw.

Drama, historische beleving en kennisoverdracht ineen! Het programma Jij & de Gouden Eeuw is een geschiedenisles om nooit te vergeten. Drie verhalen uit de 17de eeuw komen tot leven. Dit begint al in de klas. In drie teams doen de leerlingen onderzoek naar Rembrandt, Hugo de Groot en de ontdekkingsreizigers van Nova Zembla. In het museum verdiepen zij hun kennis door een theaterstuk en een rondleiding. Tot slot strijden zij in de Teekenschool om eeuwige roem in een spectaculaire spelshow, compleet met stemkastjes en scorebord.

In samenwerking met De Toneelmakerij.

1–3 VMBO, 1–3 HAVO, 1–3 VWO

Speciaal onderwijs? Neem contact met ons op.

Klik op de links hieronder om te boeken voor schooljaar 2015/16

1–3 VMBO

1–3 HAVO

1-3 VWO

Speciaal onderwijs

Klik op de links hieronder om te boeken voor schooljaar 2016/17

1–3 VMBO

1–3 HAVO

1-3 VWO

Programma’s dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt

Waar

Het programma start in de Teekenschool, Hobbemastraat 25 (tegenover het Zuiderbad). Meld je daar uiterlijk 15 minuten voor aanvang.

2,5 uur

Prijs

€ 200 voor de hele klas (max. 36 leerlingen), inclusief min. 3 en max. 6 begeleiders

Met de Cultuurkaart kunt u ook deelnemen aan onze onderwijsprogramma’s