Verdiepend programma over de 17de eeuw.

Dit programma brengt drie verhalen van de 17de eeuw tot leven. Het onderzoek naar Rembrandt, Hugo de Groot en de ontdekkingsreizigers van Nova Zembla begint al in de klas. Leerlingen doen onderzoek naar personages uit de Gouden Eeuw.

Tijdens het museumbezoek ontdekken ze meer over hun personage in een theaterstuk. De topstukken uit deze tijd komen aan bod in een rondleiding. Quizmasters testen in de Teekenschool de verworven kennis met een spectaculaire spelshow, compleet met stemkastjes en een scorebord. Het winnende team verdient Eeuwige Roem.

In samenwerking met De Toneelmakerij.

1–3 VMBO, 1–3 HAVO, 1–3 VWO

Speciaal onderwijs? Neem contact met ons op.

Klik op de links hieronder om te boeken

1–3 VMBO

1–3 HAVO

1-3 VWO

Speciaal onderwijs

Programma’s dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt

Waar

Het programma start in de Teekenschool, Hobbemastraat 25 (tegenover het Zuiderbad). Meld je daar uiterlijk 15 minuten voor aanvang.

2,5 uur

Prijs

€ 200 voor de hele klas (max. 36 leerlingen), inclusief min. 3 en max. 6 begeleiders

Met de Cultuurkaart kunt u ook deelnemen aan onze onderwijsprogramma’s