Wilt u een bijzonder kinderfeestje? Kom dan naar het Rijksmuseum! Onze kinderactiviteiten zijn ook als kinderfeestje te boeken.

Wat is een kinderfeestje in het Rijksmuseum?

Wanneer u een van onze programma’s als kinderfeestje boekt, koopt u daarmee een tijdblok op; het hele tijdblok wordt voor uw groep beschikbaar gesteld. De prijs voor dit tijdblok bedraagt € 150 ongeacht het aantal kinderen dat aan uw kinderfeestje deelneemt. Inbegrepen in deze prijs zijn een cadeautje voor de jarige en een kleine versnapering voor de kinderen. Andere zaken, zoals trakteren of het eten van taart, behoren niet tot de mogelijkheden. Het maximum aantal kinderen dat aan een kinderfeestje kan deelnemen is 15.

Elk programma is gemaakt voor een specifieke leeftijdsgroep. Let daarop bij uw aanvraag; die leeftijdsgrens wordt strikt gehanteerd.

Aanvragen voor een kinderfeestje dienen minimaal 2 weken voor de gewenste datum gedaan te worden. Aanvragen voor data binnen 2 weken kunnen, i.v.m. de benodigde tijd voor de organisatie, niet in behandeling worden genomen.

De procedure

Door het invullen van dit formulier doet u een aanvraag. Op basis van dit formulier gaan wij proberen uw aanvraag te honoreren. Pas wanneer u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen, is uw reservering definitief. U ontvangt ons bericht minimaal 1 week voor de door u aangevraagde datum.

Voorwaarden en betaling

Op het moment dat u per e-mail de bevestiging ontvangt, bent u gehouden om het bedrag van € 150 te betalen. In de bevestigingsmail staat beschreven op welke wijze u kunt betalen.

Bij niet verschijnen op de gereserveerde datum, zult u van ons een factuur ontvangen voor het bedrag van € 150.


Fill out my online form.