Wilt u een bijzonder kinderfeestje? Kom dan naar het Rijksmuseum! Onze kinderactiviteiten zijn ook als kinderfeestje te boeken.

Wat is een kinderfeestje in het Rijksmuseum?

Wanneer u een van onze programma’s als kinderfeestje boekt, koopt u daarmee een tijdblok op; het hele tijdblok wordt voor uw groep beschikbaar gesteld. De prijs voor dit tijdblok bedraagt € 150 ongeacht het aantal kinderen dat aan uw kinderfeestje deelneemt. Inbegrepen in deze prijs zijn een cadeautje voor de jarige en een kleine versnapering voor de kinderen. Andere zaken, zoals trakteren of het eten van taart, behoren niet tot de mogelijkheden. Het maximum aantal kinderen dat aan een kinderfeestje kan deelnemen is vijftien.

Elk programma is gemaakt voor een specifieke leeftijdsgroep. Let daarop bij uw aanvraag; die leeftijdsgrens wordt strikt gehanteerd.

Aanvragen voor een kinderfeestje dienen minimaal twee weken voor de gewenste datum gedaan te worden. Aanvragen voor data binnen twee weken kunnen, i.v.m. de benodigde tijd voor de organisatie, niet in behandeling worden genomen.

Gezien de hoeveelheid aanmeldingen kunnen wij niet meer in alle gevallen voldoen aan de voorkeursdatum. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om tot een geschikt alternatief te komen.

Fill out my online form.