Lerarenfeest 2020

Feestelijke avond op vrijdag 20 maart in het Rijksmuseum speciaal voor u!

leraren Dresscode 2020: feestelijke (Italiaanse barok) kledingDit jaar organiseert het Rijksmuseum voor de vijfde keer het befaamde lerarenfeest. Een feestelijke avond voor leraren uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. Het is een avond vol met voorproefjes van de onderwijsprogrammering, muziek en een drankje.

De avond heeft dit jaar een Italiaans tintje. De museumzalen zijn exclusief voor u geopend en u kunt de tentoonstelling Caravaggio-Bernini. Barok in Rome in alle rust bekijken. Er zijn Italiaanse hapjes, acts met een vleugje Italië en nog veel meer. Trek uw feestelijke (Italiaanse barok) kleding aan en we maken er een onvergetelijke avond van.

Programma

  • 19.30 uur - Inloop
  • 19.45 uur - Welkom door directeur Hendrikje Crebolder
  • 20.00 uur - Een verrassend én verdiepend programma met muziek, rondleidingen, voorproefjes en meer
  • 22.30 uur - Einde

Tickets

Alle tickets zijn uitverkocht. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, laat het ons weten onderwijs@rijksmuseum.nl. Dan kunnen wij een andere leraar gelukkig maken. Neem uw boekingsbevestiging mee naar het feest!

In het Rijksmuseum maken jaarlijks 185.000 leerlingen kennis met wereldberoemde kunstschatten en historische voorwerpen. Leraren kunnen bij ons terecht voor lesmateriaal, inspirerende studiedagen, onderwijsprogramma’s, gratis busvervoer en meer.

Het lerarenfeest 2020 wordt mogelijk gemaakt door het Biemond Nassiri Fonds/ Rijksmuseum Fonds.