Theatervoorstelling JIJ & de Gouden Eeuw

In de Teekenschool bevindt zich een theater met geheime kamers… Daar beleef je met al je zintuigen de verhalen van onze voorvaderen uit de Gouden Eeuw.

Ga op expeditie naar het ijskoude Nova Zembla, ontsnap in de boekenkist van Hugo de Groot of kruip in het hoofd van Rembrandt. In dit programma krijgen zowel de volwassenen als de kinderen een historische ervaring om nooit te vergeten.

Dit is een programma voor de hele familie. Kinderen vanaf 6 jaar mogen ook deelnemen zonder volwassen begeleider.

De onderwijsversie van dit programma heeft de NOT innovatie én de NOT publieksprijs gewonnen. Daarbij de ICOM CECA Best Practice Award 2014!

Families met kinderen vanaf 6 jaar

Kinderen vanaf 6 jaar mogen ook zonder begeleiding deelnemen.

Vakanties dagelijks: 13.30-15.30 uur (m.u.v. zomervakantie)

Boek Jij & de Gouden Eeuw

Boek Jij & de Gouden Eeuw (Stadspashouders)

2 uur, waarvan ongeveer 45 minuten rondleiding in het museum

Waar

Het programma start in de Teekenschool, Hobbemastraat 25 (tegenover het Zuiderbad). Meld je daar uiterlijk 15 minuten voor aanvang.

€ 10 per persoon

Stadspashouders: € 2,50 per persoon